O firme

01
Skupina CYLLIUM poskytuje komplexné služby v oblasti informačnej a kybernetickej bezpečnosti na Slovensku i v zahraničí. Vykonávame auditné, expertné a technologické služby pod dohľadom našich skúsených profesionálov s medzinárodnými certifikáciami.
02
Náš tím má dlhoročné skúsenosti v oblasti IT auditu, IT bezpečnosti, riadenia informačných a kybernetických rizík pre oblasti IT a OT a poradenstva v oblasti IT a kyberbezpečnosti.
03
Naším poslaním je pomôcť klientom identifikovať hrozby, posúdiť a nastaviť interné procesy tak, aby dosiahli vysokú úroveň ochrany svojich aktív a dát. Zároveň im tak pomôžeme zabezpečiť súlad so štandardmi a reguláciami.
„Naše dlhoročné skúsenosti nám umožňujú poskytovať líderstvo a odborné znalosti, ktoré naši klienti potrebujú na úspešné zvládnutie ich bezpečnostných výziev. Citlivo vnímame akútny nedostatok odborníkov v oblasti informačnej a kybernetickej bezpečnosti. Disponujeme odborným tímom špecialistov a sme pripravení ich expertízu využiť pre Vaše potreby. Zároveň podporujeme projekty pre študentov, ktorých zaujíma oblasť IT a kybernetická bezpečnosť. Záleží nám na tom, aby naša mladá generácia nebola iba pasívnym konzumentom internetového obsahu, ale aby prinášala inovácie, ktoré našej spoločnosti prinesú pridanú hodnotu. Považujeme za dôležité zvyšovať nielen informačnú, ale aj finančnú gramotnosť na Slovensku.“
Andrej Mišura
riadiaci partner
Skupina firiem CYLLIUM poskytuje široké spektrum služieb a riešení v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Náš tím je tvorený vysoko špecializovanými profesionálmi s medzinárodne uznávanými certifikátmi.
Cyllium SK, s.r.o.
Bottova 2A
811 09 Bratislava
SLOVAKIA

IČO: 55278507
auditori.it, s.r.o.
Bottova 2A
811 09 Bratislava
SLOVAKIA

IČO: 53566114
Cyllium IT, s.r.o.
Bottova 2
811 09 Bratislava
SLOVAKIA

IČO: 56243855

© 2024 Cyllium s.r.o. Všetky práva vyhradené. Web by Kolovratok

crosschevron-downmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram